Stads en groen wonen

Ideaal voor levensgenieters

Rinkelende trams, hordes fietsende scholieren en haastende mensen op weg naar hun werk. Het is maandagochtend en de stad komt tot leven. Stiekem moet u een beetje grinniken bij het idee, terwijl u vanuit uw raam uitkijkt over de groene omgeving. Heerlijk natuurlijk die stadse drukte, maar tegelijkertijd bent u ook blij dat u midden in het groen woont. Zo kunt u tenminste zelf bepalen op welk moment u rust en ontspanning wilt en wanneer u wilt genieten van de stadse sfeer. Vanuit uw woning in De Colijn stapt u immers zo het gezellige centrum in.

Riant winkelaanbod

Volop voorzieningen
in de directe omgeving

In Rijswijk gaan groen, een stads leven én een bloeiend bedrijfsleven hand in hand. Zo biedt kantorenwijk Plaspoelpolder met 350 bedrijven werk aan ruim 14.000 personen. Tegelijkertijd vindt u in Rijswijk alle voorzieningen die u nodig heeft. Een riant winkelaanbod, ruim voldoende zorg, volop basis- en middelbare scholen, restaurants, cafés, een fitnesscentrum en een schouwburg voor een avondje theater of een concert.

Ruim 30% openbaar groen

Rijswijk: een van de groenste
gemeenten van Nederland

Golfen, zwemmen, tennissen of voetballen? Ook dat kan volop in Rijswijk. En wilt u bewegen combineren met groen? Het Rijswijkse Bos, Park Steenvoorden en Overvoorde lenen zich uitstekend voor een zondagse wandeling of een rondje hardlopen. Om maar eens wat te noemen. Want met maar liefst dertig procent openbaar groen is Rijswijk zelfs een van de groenste gemeenten van Nederland.

centraal gelegen

In een mum van tijd in Den Haag,
Delft of Amsterdam

Rijswijk ligt tussen Den Haag en Delft in. Dus wilt u een dagje shoppen? Dan brengt de A4 u in een mum van tijd naar Den Haag, Delft of Amsterdam.

Liever met het openbaar vervoer? Het centraal station is op loopafstand. Vanuit daar reist u eenvoudig en snel naar omliggende steden. Tram 17 brengt u naar hartje Den Haag. En wilt u een dagje zonnen of uitwaaien op het strand? Dan brengt bus 23 u naar Kijkduin.

Ontwikkeling en realisatie:

De Colijn is een project van De Bouten c.v. in een samenwerking
tussen Amvest en Smit’s Bouwbedrijf.